måndag 8 december 2014

Viktig dag idag!

Musikhjälpen börjar nu!

Utvalda programledare låser in sig i ett glashus och bor som i ett skyltfönster där de turas om att vara vakna dygnet runt och spela musik, ta emot gäster och artister och vinka åt publiken som står utanför på torget. I år är det Uppsala som får glasburen. Grattis Uppsala.

Musikhjälpen är årets höjdpunkt förutom julen, påsken, födelsedagar och midsommar tycker jag.

Om man gillar musik av alla slag är detta programmet som verkligen uppfyller alla önskemål och får folk att engagera sig i stort och smått för att samla in pengar till ett gott ändamål. I år handlar det om HIV.

Man kan baka bullar, sälja och skänka inkomsterna. Man kan starta en insamling på jobbet eller på sin skola. Man kan avstå överflödet av julklappar och mat och istället skänka en slant. Det finns en skitsnygg kalender för 2015 med riktiga kalenderflickor i, som BH-Pia har tagit fram. Ja ni fattar.

Dessutom kan man maila, smsa eller gå till buren och skänka pengar och önska låtar. Toppen!

Som om inte allt detta vore nog auktionerar de ut en massa roligheter som att kändisar sjunger på ens bröllop, middagar, konst, äventyr och andra bra saker med kändisar som skänker sig själva, sin tid och sina saker.

Det kan man göra som privatperson också. Det är bara att gå in på Tradera som dels har en speciell sektion för Musikhjälpen där de håller sina egna auktioner. Men man kan ju sälja sina saker som vanligt och i annonsen bockar man i rutan som säger att man vill skänka inkomsten till Musikhjälpen. Ett bra sätt att bli av med den där byrån som bara står och skräpar i garaget, slalomskidorna du inte längre vill åka på eller cykeln som ingen använder.PÅ AUKTION PÅ TRADERA!

Den här finns att buda på fram till klockan 12.00 den 15:e december. Alla intäkter går till Musikhjälpen! Jag hoppas den blir mycket dyrare än den är här på bloggens webshop.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar