söndag 7 juli 2013

Skulle vi ha köpt ett får?








Nu är den här, gräsklipparroboten som går och betar i trädgården som ett litet får. Den rullar omkring helt planlöst och klipper lite hit och lite dit. När den blir trött ska den gå hem och ladda batterierna för att sen beta en stund till. Men den är lite underlig och stannar mitt på gräset och vi får bära hem den till sin station för laddning. Troligen är det något fel på batteriet så på måndag ska det bytas.

Jag tror att det nog blir rätt skönt att ligga i hängmattan och dricka körsbärssaft och äta en hembakt kanelbulle och läsa en riktigt bra bok och slippa tänka att man borde klippa gräsmattan istället för att bara ligga där och slöa. Inte behöver man kasta sig ut och klippa gräset heller så fort man varit bortrest några dagar. Kanske kan vi till och med gödsla lite på gräsmattan och få en riktigt grön och tät matta. Lilla robotfåret ska ju beta av stråna varje dag.

Ett riktigt litet får skulle ha varit gulligare dock.

2 kommentarer:

  1. Åh vi har också investerat i en sådan och den är vår allra bästa kompis! Men ni behöver inte gödsla för gräset den klipper av göder gräsmattan. Vår gräsmatta ser redan betydligt bättre ut och vi har bara haft det i en månad. :-)

    SvaraRadera
  2. Va bra att ert husdjur fungerar. Vi har en del intrimmningsproblem men hoppas att de ska lösa sig. Nej just det, gräsklippet blir gödsel och det är därför de där små husdjuren vad man nu än kallar dem, padda, groda, får, sköldpadda, är så fiffiga. Kul att höra att er gräsmatta ser finare ut efter en månad. Vi har haft vita fåret en dryg vecka bara men hoppas på en fin och slät matta så småningom. :)

    SvaraRadera