onsdag 21 maj 2014

Så kan det gå till på landet

Jag bor i en ganska liten svensk stad, i en småstad helt enkelt. Då är det ju nära till landet från alla håll så att säga. Det kan visa sig på lite olika sätt. Till exempel är det inga små Grålletraktorer som drar studenterna runt på släp i början av juni. Nej det är gigantiska monster som ser ut som nåt slags Transformerssläktingar.

Däck stora som en lång människa.

Hytten tre meter upp i luften.

Alla verkar ha nån i sin klass som är dotter eller son till nån storbonde som äger dessa monstertruckar som drar en hel gymnasieklass med största tänkbara musikanläggning, såpbubblemaskin, rökmaskin och annat, på ett flak som om det vore lätt som en fjäder

Ett annat sätt som det kan visa sig på att det är nära till landet, är att en del ungdomar verkar vilja ta med sig lite av landsbygden in till staden när de far in hit för att till exempel gå i skolan. Epatraktorer är ju ett sätt för de unga att tidigarelägga bilkörandet även om de inte får åka så snabbt på vägar och gator. Om man då är lycklig ägare av en sån epa kan det hända att man vill smycka ut den och det ter sig på lite olika vis.

En del lackar sina bilar coolt, hänger på en massa extraljus, monterar in värstinghögtalare, fixar belysning under bilen och så vidare. En del tar det steget längre och pyntar även ovansidan av bilen med tillbehör såsom lastpall, megafonhögtalare och höbal.

Snyggt?

Ja snyggare har man väl aldrig sett.

Roligt om inte annat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar