lördag 23 mars 2013

Earth Hour är också bra

Att släcka alla lampor, dator och tv för en timme är ett ganska lätt sätt att bidra till klimatförbättringar och ett aktivt ställningstagande för miljön - men det är ett bättre val att avstå från att äta kött, om så bara en dag i veckan. Det är också bättre att avstå från att ta bilen, kanske det också en gång i veckan. Om man gör det, avstår bil och kött en gång i veckan gör det stor skillnad för miljön jämfört med att släcka lamporna en timme per år för att döva samvetet. Ät grönt, åk grönt och jorden får fortsätta vara grön.

2 kommentarer:

  1. Ja, alla får göra det de klarar av och som passar dem :) Jag har en vegetarisk utmaning på min blogg, kopplat till WWF och Earth hour, vet inte om du hunnit se det? Jag bjuder på vegetariska recept varje dag i en vecka och ni kan anta utmaningen på I will if you will :)
    Kram!
    http://queenofkammebornia.se/2013/march/i-will-if-you-will-2.html

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det så! Man bidrar med det man kan. Jag menade bara att man kan göra mer än att bara släcka en timme om året.
      Jag har sett din vegetariska utmaning och ska genast gå in och anta utmaningen. Goda recept också! Jag har bara haft sånt internetkrångel några dar så jag är snart flintis av att ha slitit mitt hår så. Kram.

      Radera